Infrastructuur is de weg naar een nieuwe wereld

2018-01-28_1308.png

deVolkskrant | January 27, 2018                                                                                                                                                                            Interview with Ben von Raaij

Al roepen de Trumps van deze wereld nog zo hard om muren, globalisering gaat door. In de volgende fase draait alles om connectiviteit, zegt geopolitiek strateeg Parag Khanna. China, met zijn spoorlijnen en havens in het buitenland, ziet hij daarbij als koploper.

Click here to read article                                                                                                                                                                                                       Click to download (PDF)